Win een frietkot voor jou en buren!

Een nette straat zonder zwerfvuil, dat is waar Kempenaren van houden. Inschrijven voor de ‘zonder zwerfvuil straat’-wedstrijd kan nog tot 10 januari 2022. Wie weet, win jij wel een frietkot in je straat!

Een nette straat zonder zwerfvuil, dat is waar Kempenaren van houden. Dit was te merken aan het succes van de ‘zonder zwerfvuil straat’-wedstrijd de voorbije jaren.

Een groot aantal ‘zonder zwerfvuil straat’-affiches dook op achter de Kempense ramen. Vorig jaar kon je voor het eerste jaar inschrijven met je volledige straat. Meer dan 100 straten met bijna 2.500 Kempense gezinnen namen deel. Een recordaantal! Daarom wordt deze wedstrijd ook dit jaar herhaald. Hoe meer affiches er in de straat opduiken, hoe krachtiger het signaal dat zwerfvuil écht niet kan. Trommel dus je buren op om ook een affiche achter het raam te hangen. Wie weet winnen jullie wel een frietkot voor jouw straat.

Hoe doe je mee aan de wedstrijd?

  • Maak zoveel mogelijk buren warm om deel te nemen en duid 1 contactpersoon aan.
  • Schrijf je straat en de deelnemende huizen in via het e-loket op www.iok.be/zonderzwerfvuilstraat vóór 10 januari 2022.
  • De ‘zonder zwerfvuil straat’-affiches worden naar de contactpersoon uit jouw straat opgestuurd.
  • Hang de affiche op een zichtbare plaats in elk ingeschreven huis en laat ze hangen tot 31 maart 2022. Onaangekondigde controles gaan na of de affiches overal nog hangen.
  • Een onschuldige hand trekt 3 winnaars. Deze straten mogen op een zelfgekozen dag een frietkot in hun buurt verwachten.
  • Bekijk het volledige wedstrijdreglement op www.iok.be.
Gepubliceerd op vrijdag 22 okt 2021 om 09:35

Thema's