Welzijnscafé - thema dementie - bijkomende infosessie op 23 mei!

Wegens overdonderend succes zal er een tweede welzijnscafé georganiseerd worden op 23 mei 2023 om 19.00 uur met als thema "dementie".

Vanuit het gemeentelijk welzijns- en gezondheidsoverleg organiseert het bestuur een aantal keer per jaar een welzijnscafé, telkens in het CADO, Weeldestraat 5 in Weelde.

In het Welzijnscafé Ravels komen diverse zorg- en welzijnsgebonden thema’s aan bod.

In de warme en huiselijke sfeer van het CADO leg je contact met lotgenoten en luister je naar een spreker of ervaringsdeskundige.

Het eerste Welzijnscafé Ravels staat gepland op donderdag 13 april om 19.00 uur met als thema “dementie”. Liesbeth Van Eynde, coördinator expertisecentrum Dementie Tandem, geeft je handvaten die je helpen in de communicatie en om gepast om te gaan met het veranderend gedrag bij dementie.

Wegens overdonderend succes is de eerste sessie reeds volgepland. Er zal een tweede infosessie worden gepland op donderdag 23 mei 2023 om 19.00 uur. Hiervoor kan je je nog steeds opgeven! 

Iedereen is welkom. De toegang is gratis, maar inschrijven is verplicht. Wil je deelnemen, neem dan contact op met Katrin Stoffels via katrin.stoffels@ravels.be  of 014 46 24 02.

Bekijk hier de flyer 

Gepubliceerd op dinsdag 14 mrt 2023 om 09:20