Speelpleinwerking Wirrel Warrel - uitstappen zomer

De dagen worden langer en langer, het wordt stilaan warmer en warmer. Dat kan maar één ding betekenen: de zomervakantie is weer in aantocht. Dat betekent dat ook onze speelpleinwerking Wirrel Warrel binnenkort weer haar deuren opent. Joepie!

Bovenop de reguliere werking heeft de jeugddienst ook dit jaar weer een aantal fantastische uitstappen georganiseerd. Alle praktische info kan je vinden op deze pagina

Je kind hiervoor inschrijven kan vanaf dinsdagavond 11 juni om 18.00 uur online via Ticketgang (ravels.ticketgang.eu). Meer informatie en een uitgebreide handleiding kan je vinden op https://www.uitinravels.be/inschrijven. Kinderen die niet zijn ingeschreven, kunnen helaas niet mee op uitstap. Aangezien de reguliere speelpleinwerking die dag gesloten is, kunnen zij ook niet worden opgevangen. 

Indien je kind is ingeschreven, maar uiteindelijk toch niet kan meegaan, vragen we om dit zo snel mogelijk te melden op de jeugddienst. Op die manier kunnen eventuele kinderen op de wachtlijst verwittigd worden om de vrijgekomen plaats in te nemen.

Gepubliceerd op dinsdag 4 jun 2024 om 17:00