Start nieuwe seizoen 2024-2025 De Wouwer

Het nieuwe seizoen van De Wouwer belooft weer veel moois!

Bart Bruyninckx trapt het nieuwe seizoen af met mijn tentoonstelling, waarna het de beurt is aan Monique Oosterbos. Zij zal haar kunstwerken tentoonstellen vanaf 2 november in de foyer van De Wouwer. Nadien is het de beurt aan Mike Claeys (vanaf 4 januari). Wil je zelf creatief aan de slag? Dan zijn er de workshops Maak je eigen minibiosfeer (1 oktober) en Epifyten en luchtplanten op 11 februari. 

Ook voor de theaterliefhebbers hebben we een mooi aanbod voorzien dit seizoen. Als je van lokaal talent wil komen genieten kan je kiezen voor De Meiden (vanaf 11 oktober) en De Jossen (vanaf 14 februari) van De Plankeniers of Ge moogt hem hebben (vanaf 6 december) van Toneelvereniging Content. Daarnaast brengen we De Nieuwe Bazaaar naar De Wouwer (24 oktober) met Den Blok, of de man die niemand miste. Je kan ook Kommil Foo op ons podium vinden (6 november) en Bruno Vanden Broecke met Klink. (29 januari) De Idealist (14 december) wordt gespeeld door Bart Hollanders, Bo Spaenc en Bjorn Eriksson. 

Hou je meer van comedy, dan is De Wouwer dit seizoen dé plek bij uitstek. We starten met Pieter Verelst op 23 november, gevolgd door Jeroen Verdick op 14 maart en we eindigen met William Boeva op 10 mei. 

Voor Ciné De Wouwer vertonen we One Life met Anthony Hopkins (24 september), Skunk (5 november) en Het smelt van Veerle Baetens (28 januari). Ook voor de kleinsten hebben we van alles in petto. We vertonen films voor kleuters en lagereschoolkinderen. Op 29 oktober staan Picknick met taart en Wonka op de planning en op 27 december Kattenkwaad in het museum en Kijk smakelijk. 

Onze lezingen over diverse thema's zoals de verkiezingen, online privacy bij kinderen of hoe je een jaar lang niks koopt, vinden dit seizoen plaats op dinsdag 17 september, dinsdag 22 oktober, dinsdag 19 november, dinsdag 21 januari , dinsdag 18 februari en dinsdag 18 maart in de bibliotheek. 

Programma De Wouwer

Koop tickets

Word je graag op de hoogte gehouden van alle voorstellingen? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief, zo ontvang je maandelijks het programma voor de komende maand. Uitschrijven is eenvoudig en altijd mogelijk. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Verder kan je ook alle informatie terugvinden op onze facebookpagina of op Instagram. 

https://www.facebook.com/DeWouwer

https://www.instagram.com/de_wouwer/

Gepubliceerd op vrijdag 26 apr 2024 om 10:25

Thema's