Standhouders Midzomerfeest gezocht!

Voorzichtig blikken wij vooruit naar de zomer.... Op zondag 6 augustus 2023 wordt in Weelde opnieuw het Midzomerfeest georganiseerd.

Verschillende verenigingen bundelen, met de steun van gemeente Ravels, de krachten om er een supergezellige dag van te maken! Tijdens deze dag worden er tal van activiteiten georganiseerd waaronder een fietstocht, muziekfeest, eetfestijn, landbouwstanden,…

Vanaf 10.00 uur vindt een gezellige markt plaats in en rond het gemeentehuis van Weelde. De Gemeentelaan en Sint-Jansstraat zullen die dag volledig verkeersvrij worden gemaakt.

Hiervoor zijn we nog op zoek naar zoveel mogelijk standhouders om hun waren aan de bezoekers aan te prijzen. Daarbij denkt het gemeentebestuur bijvoorbeeld aan lokaal gebrouwen dranken, streekproducten, ecologische voedingswaren, vergeten of verloren groenten, fairtrade ijs en chocolade, (zelfgemaakte) kledij, een repaircafé en zelfpluktuinen. Ook andere handelaren zijn zeer welkom!

Wie graag een gratis standje wil bemannen, stuurt best een mailtje naar de dienst communicatie via communicatie@ravels.be met vermelding “deelname markt Midzomerfeest 2023”

Met uw hulp en deelname hopen we er weer een prachtig feest van te maken!

Gepubliceerd op donderdag 16 mrt 2023 om 08:12

Thema's