Serviceflats de Wilders

Vind je je huidige woning te groot? Is het onderhoud van je woning of tuin een te grote last? Voel je je soms eenzaam of onveilig? Dan is een serviceflat misschien wel iets voor jou!

Een serviceflat is een woning aangepast aan de specifieke noden en behoeften van senioren. De serviceflats van serviceflatgebouw De Wilders zijn voorzien van alle nodige comfort, een domoticasysteem en een personenalarm. Het gebouw bestaat uit een gelijkvloers en 2 verdiepingen, en is voorzien van een lift. Tevens is er een ontmoetingsruimte, wasserette en fietsenberging ter beschikking van de bewoners.

Serviceflats De Wilders tracht een zo groot mogelijk gamma aan hulp- en dienstverlening in het bereik van de bewoners te brengen. Men kan daarnaast rekenen op de assistentie van de verantwoordelijke en de verzorgende van de serviceflats. Zij staan in voor de praktische organisatie en dagdagelijkse werking van de serviceflats.

Procedure

Ben je geïnteresseerd in een serviceflat en wil je graag een rondleiding, dan kan je telefonisch contact opnemen met het OCMW op het nummer 014 46 24 00.

Gerelateerde items