Reservatie zalen en materialen

De gemeente Ravels biedt de mogelijkheid tot het gebruiken van gemeentelijke infrastructuur en ontlenen van materialen via reservaties.ravels.be. Je kan er:

  • informatie over de gemeentelijke zalen en materialen vinden  
  • de beschikbaarheid van zalen en materialen raadplegen  
  • zalen en materialen aanvragen 
  • je zaal- en materiaalreservaties annuleren, aanpassen en informatie toevoegen 
  • de geldende reglementen en tarieven lezen. 

Je hebt hiervoor een loginaccount met een contactpersoon en klantenprofiel nodig. Je maakt via een nieuwe registratie een klantenprofiel aan met jezelf als contactpersoon en daaraan een loginaccount gekoppeld.

Wanneer je een aanvraag wilt doen voor een organisatie die al eerder gemeentelijke zalen of materialen heeft gereserveerd, maak je als particulier een account aan met je persoonlijke gegevens. Schrijf dan bij je aanvraag voor welke organisatie je deze indient en dan koppelen we jouw account aan de juiste organisatie. 

Als het je echt niet lukt om je aanvraag online in te dienen, kan je contact opnemen tijdens de openingsuren (telefonisch of aan het onthaal). Onze contactgegevens en openingsuren zijn te vinden via: ravels.be/gemeentehuis

Opgelet: materialen van de uitleendienst kunnen enkel gereserveerd worden door erkende verenigingen, Ravelse basisscholen en organisatoren van activiteiten in de loodsen Weelde Depot.