Projectcoördinator Digibanken ILV NK Werkt

De interlokale vereniging (ILV) Noorderkempen is een samenwerkingsverband van zes gemeenten en OCMW ’s van de Noorderkempen: Arendonk, Baarle-Hertog, Hoogstraten, Merksplas, Ravels en Rijkevorsel. Ze verzorgt de coördinatie van het lokale tewerkstellingsbeleid en moedigt overkoepelende initiatieven aan op vlak van welzijn en zorg.

De stad Hoogstraten treedt op als initiërende en aanwervende gemeente. Momenteel is ILV Noorderkempen op zoek naar een:

Projectcoördinator Digibanken ILV NK Werkt

Voltijds – niveau B1 – B2 – B3
Contractueel – bepaalde duur van 3 jaar
Aanleg wervingsreserve - 2 jaar

Functie

Met het project Digibanken Noorderkempen willen de zes partnergemeenten van de ILV alle inwoners maximaal toegang geven tot de digitale dienstverlening van de overheden en het middenveld. Het project bestaat uit volgend drieluik:
1) Uitlenen laptops
2) Openbare computerruimten (OCR)
3) Opleiding

Er is een duidelijke wisselwerking tussen deze drie luiken. Voor de toeleiding wordt gerekend op eigen diensten en partners die één-op-één contacten hebben met onze inwoners. De implementatie van digibanken is je kernopdracht. Als projectcoördinator digibanken zorg je dat de vooropgestelde doelstellingen van het eigen project worden gehaald maar bewaak je van daaruit ook de samenhang met andere e-inclusie projecten binnen de ILV.

Kandidaatstelling

Meer informatie over de selectieprocedure, de functie of aanwervingsvoorwaarden vind je in de informatiefolder op www.hoogstraten.be/vacatures

Stel je uiterlijk op 7 december 2022 kandidaat voor deze functie door je motivatiebrief, cv en een kopie van het vereiste diploma (bachelor) te mailen naar jobs@hoogstraten.be of op te sturen naar: Dienst HRM, Vrijheid 149, 2320 Hoogstraten.