Papieren cadeaucheque verdwijnt na 31 december 2021

Begin dit jaar lanceerden we de digitale gemeentelijke cadeaucheque om het ‘winkelhieren’ te promoten en onze ondernemers te ondersteunen.

Ondertussen zijn er al heel wat handelaars overgestapt naar dit nieuwe systeem. De volledige lijst van deelnemende handelaars vind je terug op www.ravels.be/cadeaucheque.

De oude papieren gemeentelijke cadeaucheque (zonder QR-code) zal eind dit jaar verdwijnen. Heb jij nog oude papieren cadeaucheques liggen? Gebruik ze dan voor 31 december 2021 bij één van de deelnemende handelaren. Vanaf 1 januari 2022 zijn deze niet meer geldig en zullen ze ook niet meer geaccepteerd worden door onze handelaars.

Vanaf 1 januari 2022 is de digitale cadeaucheque de enige waarmee gewerkt zal worden. Het voordeel is dat deze niet enkel fysiek aan de onthaalbalie in het gemeentehuis aangekocht kunnen worden, maar ook 24/7 beschikbaar zijn via de webshop. Hiervoor gingen we een overeenkomst aan met de firma Kivalo. Daarnaast kan je het geld op je cheque in meerdere winkelbeurten bij verschillende winkels opgebruiken. Je kan cadeaucheques online kopen voor een bedrag van 5,00 EUR, 10,00 EUR of 20,00 EUR (of een zelfgekozen bedrag). 

 Ben je een Ravelse handelaar en neem je nog graag deel? Registreer je dan volledig gratis op www.ravels.be/cadeaucheque.

Heb je vragen over dit systeem? Neem dan contact op met de dienst lokale economie via lokale.economie@ravels.be of via 014 65 67 04.

Gepubliceerd op vrijdag 1 okt 2021 om 11:42

Thema's