Mobitwin (voorheen Minder mobielen centrale) op zoek naar vrijwillige chauffeurs

Mobitwin is een dienst waarbij vrijwillige chauffeurs het vervoer doen van minder mobiele mensen die zelf geen auto hebben en geen beroep kunnen doen op het openbaar vervoer.

De chauffeurs van de Mobitwin zijn vrijwilligers. Zij gebruiken hiervoor hun eigen wagen en stellen zich ter beschikking op bepaalde dagen en tijdstippen waarop het voor hen past. De chauffeur rijdt steeds voor eigen rekening, maar doet geen vervoer zonder tussenkomst van de centrale. Hij krijgt een kilometervergoeding. Het OCMW zorgt voor de verzekering.

Ben je graag op de baan, heb je een luisterend oor en wil je mee bijdragen aan het welzijn van mensen? Word dan chauffeur bij Mobitwin Ravels.

Als vrijwilliger beschik je over een eigen wagen, je rijdt volgens je eigen beschikbaarheid en mogelijkheden. Je ontvangt een kilometervergoeding (0,41 EUR/km) en bent omnium verzekerd gedurende alle ritten voor Mobitwin.

Je komt terecht in een warm team van 13 enthousiaste vrijwilligers, 3-maandelijks vindt er een koffiemoment plaats.

Lijkt dit iets voor jou? Neem dan contact op met Katrin Stoffels (verantwoordelijke Mobitwin Ravels) via 014 46 24 02 of katrin.stoffels@ravels.be.

Gepubliceerd op dinsdag 7 feb 2023 om 11:30

Thema's