Koeknuffelen Poppel

Op de boerderij van Ben en Marianne in Poppel valt zo veel te beleven. Dat kan je ontdekken op woensdag 3 augustus. Starten doe je met een korte rondleiding op de boerderij. Daarna breng je een bezoekje aan de koeien en mag je er zelfs mee knuffelen. Hoe geweldig is dat?! Als je buikje begint te knorren, kan je genieten van lekkere vanillepudding. Hierdoor heb je opnieuw genoeg energie om te spelen in de hooiberg. Tot slot dagen Ben en Marianne je nog uit met een fotozoektocht. Wedden dat het dagje op de boerderij véél te snel voorbij is?

Opgelet: vertrekken en aankomen doen we op het speelplein. De uren van voor- en nabewaking blijven dezelfde als op andere speelpleindagen. 

Procedure

Inschrijven voor deze activiteit is verplicht en kan vanaf dinsdag 14 juni om 18.00 uur online via deze link. Kinderen die niet zijn ingeschreven, kunnen helaas niet mee. Aangezien de gewone speelpleinwerking die dag gesloten is, kunnen zij ook niet worden opgevangen. 

Indien je bent ingeschreven, maar uiteindelijk toch niet kan meegaan, vragen we om dit zo snel mogelijk te melden aan de gemeentelijke jeugddienst. Op die manier kunnen eventuele kinderen op de wachtlijst verwittigd worden om de vrijgekomen plaats in te nemen.

Wat meebrengen

Vergeet niet om volgende zaken mee te brengen:

  • Lunchpakket
  • Vieruurtje
  • Drankje
  • Regenkledij

Kostprijs

Voor deze uitstap betaal je geen meerprijs. Net zoals op alle andere speelpleindagen, lever je per halve dag één deelnamebon in. 

Meer info

Al eens een kijkje nemen op de boerderij van Ben en Marianne? Surf dan naar www.koeknuffel.be