Kindernamiddag VDS

VDS (Vlaamse Dienst Speelpleinwerk) Antwerpen organiseert jaarlijks enkele cursussen waarop jongeren gevormd worden tot animator in het jeugdwerk. Tijdens de voorlaatste dag van hun cursus organiseren deze enthousiaste animatoren in spé - onder leiding van ervaren instructoren - een heuse spelnamiddag, waarop verschillende speelpleinwerkingen welkom zijn. Ook met Wirrel Warrel hebben we het geluk dat we dit jaar mee mogen komen spelen en dat zowel op woensdag 6 als op woensdag 13 juli. Joepie!

Elke spelnamiddag wordt ingekleed in een ander thema:

  • woensdag 6 juli - Space Race: Nasa vs. Tesla
  • woensdag 13 juli - Galliërs en Romeinen

Opgelet: vertrekken en aankomen doen we op het speelplein. De uren van de voorbewaking blijven dezelfde. 's Middags vertrekt de bus stipt om 12.00 uur. Omdat we op deze middagen extra lang mogen spelen, kunnen kinderen 's avonds pas opgehaald worden vanaf 17.15 uur. De nabewaking eindigt ook op deze dagen om 17.30 uur. 

Procedure

Inschrijven voor deze activiteit is verplicht en kan vanaf dinsdag 14 juni om 18.00 uur online via deze link. Kinderen die niet zijn ingeschreven, kunnen helaas niet mee. Aangezien de gewone speelpleinwerking die dag gesloten is, kunnen zij ook niet worden opgevangen. 

Indien je bent ingeschreven, maar uiteindelijk toch niet kan meegaan, vragen we om dit zo snel mogelijk te melden aan de gemeentelijke jeugddienst. Op die manier kunnen eventuele kinderen op de wachtlijst verwittigd worden om de vrijgekomen plaats in te nemen.

Wat meebrengen

Vergeet niet om volgende zaken mee te brengen:

  • Lunchpakket
  • Drankje
  • Regenkledij

Een vieruurtje wordt op de kindernamiddag voorzien. 

Kostprijs

Voor deze uitstap betaal je geen meerprijs. Net zoals op alle andere speelpleindagen, lever je per halve dag één deelnamebon in. 

Meer info

Graag al een voorsmaakje? Bekijk dan zeker dit filmpje (wachtwoord: Pasen12022).