Kindercarnaval Weelde

Op zondag 19 februari 2023 wordt een Kindercarnavalstoet georganiseerd in de deelgemeente Weelde, waarbij de Gemeentelaan, de Koning Albertstraat en een deel van de Weeldestraat wordt afgesloten.

Vertrek en route

De stoet vertrekt om 13.11 uur aan de supermarkt Okay in de Koning Albertstraat en rijdt dan door de Koning Albertstraat via de Weeldestraat terug naar de Gemeentelaan. 

Omleiding op zondag

Het verkeer komende van Poppel kan beurtelings richting Turnhout passeren via de Weeldestraat. Een agent wijst je de weg. 

Kom je van Poppel en moet je naar Weelde-Statie, Merksplas of Baarle? Volg dan de omleiding via de Meir. 

In omgekeerde richting, vanuit Weelde-Statie, verloopt de omleiding via Singelstraat en dan via Turnhoutseweg linksaf richting Weelde/Poppel/Nederland en rechtsaf richting Ravels/Turnhout/Ravels-Eel/Arendonk.

Parkeren?

Parkeren kan op de parking van gemeentezaal De Brouwerij, Weeldestraat 86 (ingang via de Polderstraat). De Gemeentelaan wordt verkeersvrij gemaakt. Parkeren hier is niet toegestaan.

De verschillende buurten zijn volop bezig aan de afwerking van hun praalwagens en kijken dit jaar hard uit naar het feestweekend! We hopen alvast op goed weer en dat het een leuke optocht mag worden, zowel voor het publiek als voor de vele enthousiaste deelnemers!

Gepubliceerd op maandag 23 jan 2023 om 13:38