Recreatiedomein Keiheuvel

Op woensdag 20 juli trekken we met onze speelpleinwerking naar recreatiedomein Keiheuvel in Balen. We splitsen de groep op in twee verschillende leeftijdsgroepen, zodat iedereen naar hartenlust kan genieten van aangepaste activiteiten. Voor de jongste leeftijd (geboortejaar 2016) voorzien we in de voormiddag de Keimannetjeswandeling, een vrolijke speurtocht voor nieuwsgierige kids onder leiding van het Keikopje. De oudste groep schuift door van het trampolinepark naar de gocartbaan en het minigolfparcours. In de namiddag maken we met z'n allen de speeltuin onveilig. Dat wordt gegarandeerd super leuk! 

Opgelet: vertrekken en aankomen doen we op het speelplein. De uren van voor- en nabewaking blijven dezelfde als op andere speelpleindagen. 

Procedure

Inschrijven voor deze activiteit is verplicht en kan vanaf dinsdag 14 juni om 18.00 uur online via deze link. Kinderen die niet zijn ingeschreven, kunnen helaas niet mee. Aangezien de gewone speelpleinwerking die dag gesloten is, kunnen zij ook niet worden opgevangen. 

Indien je bent ingeschreven, maar uiteindelijk toch niet kan meegaan, vragen we om dit zo snel mogelijk te melden aan de gemeentelijke jeugddienst. Op die manier kunnen eventuele kinderen op de wachtlijst verwittigd worden om de vrijgekomen plaats in te nemen.

Wat meebrengen

Vergeet niet om volgende zaken mee te brengen:

  • Lunchpakket
  • Vieruurtje
  • Drankje
  • Regenkledij
  • GEEN zwemkledij

Kostprijs

Voor deze uitstap betaal je geen meerprijs. Net zoals op alle andere speelpleindagen, lever je per halve dag één deelnamebon in. 

Meer info

Graag meer info? Neem dan al eens een kijkje op www.keiheuvel.be