Gemeentelijke cadeaucheque voor kwetsbare groepen

De Covid-19 pandemie is voor iedereen een erg zware periode geweest. Het lokaal bestuur wil Ravelse inwoners met een beperkt inkomen een duwtje in de rug geven.

Alleenstaanden met kinderen ten laste, ouders met kinderen ten laste en recht op de verhoogde tegemoetkoming, leefloongerechtigden en ouderen met recht op een inkomensgarantie voor ouderen of een gewaarborgd inkomen, hebben recht op een cadeaucheque ter waarde van 40 Euro + 10 Euro per kind ten laste. 


Daarnaast willen we met dit budget ook een stimulans geven aan onze lokale handelaars. Dit extraatje kan zeer ruim worden ingezet: kledij, kapper, schoolmateriaal, voeding, huishoudtoestellen… 
De cadeaucheque die ook vaak wordt aangekocht als geschenkencheque kan worden ingewisseld bij alle deelnemende handelaars.

Let wel: deze cheques kunnen slechts uitgegeven worden tot uiterlijk 1 december 2021.  


Behoor je tot de doelgroep? Maak dan een afspraak om de cadeaucheques te komen ophalen bij het Sociaal Huis Ravels, Dreef 19 te Weelde. Een afspraak maak je ofwel telefonisch via 014 46 24 00 ofwel via sociaal.huis@ravels.be. Je aanvraag dient ons voor maandag 1 november 2021 te bereiken.

Heb je vragen of twijfel je of je tot deze doelgroep behoort? Neem dan contact op met het Sociaal Huis via 014 46 24 00. 

Gepubliceerd op dinsdag 8 jun 2021 om 13:39

Thema's