Gemeentelijke cadeaucheque

Waar te verkrijgen?

De cadeaucheque wordt uitgegeven door het lokaal bestuur van Ravels en is verkrijgbaar aan de onthaalbalie van het gemeentehuis. Je kan cadeaucheques kopen voor een bedrag van 5,00 euro, 10,00 euro en 20,00. Met deze cadeaucheque kan je terecht bij de lokale handelaren. Omdat het gemeentehuis momenteel achter gesloten deuren werkt ivm Covid-19, dienen deze vooraf besteld te worden. Dit kan via onderstaande knop

Bestel je cadeaucheques 

Waar te verkrijgen tijdens coronatijden?

Tijdens de lockdown omwille van de pandemie Covid-19 is het verplicht om de cadeaucheques op voorhand te bestellen. U kan de cadeaucheques telefonisch bestellen via 014 65 67 04 of via ons e-loket. Zodra u het verschuldigde bedrag hebt overgeschreven op het rekeningnummer van onze gemeente Ravels (BE38 0910 0011 1072), wordt u door ons verwittigd om de klaargemaakte cadeaucheques op te halen aan de balie van het gemeentehuis.

Bij welke handelaren je terecht kan vind je hieronder

Lijst met deelnemende handelaren

Wil je je als handelaar registreren? 

Alle handelaars gevestigd in de gemeente Ravels kunnen zich inschrijven als deelnemende handelaar. Handelaars die zich registreren, engageren zich om de gemeentelijke cadeaucheque te aanvaarden. Tot 31 december 2020 is deze registratie gratis. Nadien betaal een eenmalige opstartkost van 25,00 EUR. 

Na registratie worden de algemene voorwaarden naar je toegestuurd. Gelieve de algemene voorwaarden ondertekend terug te sturen aan de dienst communicatie, Gemeentelaan 60, 2381 Ravels, communicatie@ravels.be. Na ontvangst van je betaling, sturen wij je een promotiepakket voor deelnemende handelaars toe.

Ja, ik wil me registreren!

Heb je als handelaar cadeaucheques ontvangen? 

Terugbetaling wordt geregeld door de financiële dienst na het invullen van het document in het e-loket en na het binnenbrengen van de originele cheques. Als beide ok zijn, zal het bedrag teruggestort worden op je rekening. 

Vraag hier je terugbetaling aan!