Een kerstcadeau voor ieder kind

We kennen het allemaal : dat ene stuk speelgoed, dat juweeltje in de juwelendoos, dat cadeautje dat je niet of nauwelijks hebt gebruikt,… Ja, misschien kan je het verkopen?

Of misschien kan je het gebruiken om een ander kind gelukkig te maken door het te schenken aan de GEEF-KIST.
Mooi zou ook kunnen zijn dat een cadeau dat je van de Sint  gekregen hebt, geschonken wordt aan de GEEF-KIST. Zo wordt een geschenk gegeven van kind tot kind.

Omwille van de maatregelen ter verspreiding van het coronavirus zal de inzameling aan de buitenkant (bij de draaideur) van het gemeentehuis gebeuren. De onthaalmedewerkers zullen elke middag het speelgoed naar binnen halen. De geschenken mogen gebruikt zijn, maar zijn uiteraard nog in zo goed als nieuwe staat en bruikbaar voor kinderen tussen 0 en 12 jaar.

Gelieve de geschenken NIET IN TE PAKKEN, zodanig dat wij kunnen kijken welk geschenk het best bij welk kind past en we de staat van de geschenken kunnen controleren.

Uiteraard hebben we nog speelgoed van vorig jaar liggen dat dit jaar mee verdeeld zal worden. Knuffels, puzzels en boeken hebben we meer dan genoeg. Vandaar dan ook de oproep om dit geen jaar GEEN KNUFFELS, PUZZELS of LEESBOEKEN als geschenk te geven.

Ook zouden we het leuk vinden als er bij elk geschenk een KERSTWENS wordt toegevoegd voor de gezinnen en de kinderen die worden bezocht. 

Je kan je cadeaus aan de draaideur van het gemeentehuis komen leggen vanaf maandag 7 december tot en met vrijdag 11 december, en dit tijdens de openingsuren.

De vrijwilligers van welzijnsschakel Ravels bezorgen de geschenken voor Kerstmis aan alle gezinnen en kinderen.

Wij hopen op deze manier met een warm hart bij te dragen aan wat kerstvreugde voor kinderen voor wie kerst anders misschien wel iets kouder zou (kunnen) zijn.

Alvast hartelijk dank

De vrijwilligers van welzijnsschakel Ravels.

Gepubliceerd opwoensdag 18 nov 2020 om 11:58