E-inclusie digitale snoeier (B)

Functie

Lokaal bestuur Arendonk en Ravels hebben besloten om samen een project uit te werken rond een outreachende e-inclusieondersteuning voor burgers. Hiertoe zal Arendonk een projectmedewerker in dienst nemen die als digitale snoeier digitaal kwetsbare burgers in Arendonk en Ravels thuis zal bijstaan en adviseren bij hun digitale toepassingen.

Het uiteindelijke doel van deze functie is het optimaliseren van het digitale thuisgebruik van burgers, zowel op vlak van de noden van burgers als op vlak van de kostprijs van de digitale toepassingen. Doordat deze actie kadert in een outreachende benadering van de burgers, heeft de digitale snoeier een belangrijke verwijsfunctie. Wanneer hij/zij andere problemen detecteert, kan hij/zij doorverwijzen naar andere gemeentelijke diensten die de burger verder kunnen helpen.

Vereisten

Je hebt een bachelor- of graduaatsdiploma.

Ben je pas afgestudeerd? We maken graag samen met jou een succes van je eerste job. Ervaring heb je dus niet nodig.

Wat bieden wij?

De bruto maandelijkse aanvangswedde bedraagt aan de huidige index minimum 2 828,83 euro (inclusief haardvergoeding) of 2 800,00 euro (inclusief standplaatsvergoeding). We houden rekening met relevante beroepsanciënniteit.

Je hebt recht op maaltijdcheques, een fietsvergoeding of terugbetaling van je abonnement openbaar vervoer, lidmaatschap van de Gemeenschappelijke Sociale Dienst Lokale Besturen in Vlaanderen en de tweede pensioenpijler (aanvullend pensioen bovenop het wettelijk pensioen).

Solliciteren?

Je kan een infobrochure downloaden van de website www.arendonk.be of verkrijgen bij de personeelsdienst: 014 40 90 87 of cindy.de.lafaille@arendonk.be.

Je kandidatuur (inclusief motivatiebrief, cv en kopie van de diploma’s) moet uiterlijk op vrijdag 7 april 2023 verstuurd worden naar het vast bureau, Vrijheid 29, 2370 Arendonk (poststempel geldt als bewijs), of afgegeven op de personeelsdienst tegen ontvangstbewijs.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Jo Van Gulck, diensthoofd leren en welzijn, op    014 40 10 11 of jo.van.gulck@arendonk.be. We geven graag antwoorden op je bijkomende vragen.