Digihulp - één op één begeleiding

Digitale hulpverlener – vergroot jouw digitaal zelfvertrouwen met Zoë! 

Heb je moeite om bij te blijven met de digitale evolutie? Heb je het gevoel dat de digitale wereld alleen maar moeilijker wordt en je er niet genoeg van kent? Dan kan Digidak Ravels je al een aardig eindje op weg helpen. Digidak is een leeromgeving waar iedereen gratis en op eigen tempo kan leren omgaan met de smartphone, tablet en computer. Tijdens de openingsuren van Digidak is er steeds een begeleider aanwezig die je kan helpen. Op regelmatige tijdstippen worden er ook initiaties gegeven. Onze ervaren vrijwilligers scherpen jouw digitale vaardigheden aan op een gemoedelijke manier en in slechts enkele lessen.

Is een deelname aan Digidak niet haalbaar? Dan brengen we je graag in contact met Zoë, onze persoonlijke digitale hulplijn. Zij helpt je graag verder met al jouw digitale vragen in jouw vertrouwde omgeving!

Vergroot je digitaal zelfvertrouwen

Vandaag de dag verwacht men dat iedereen kan omgaan met de smartphone, tablet of computer. Dit is echter niet altijd makkelijk.

  • Wil je online een afspraak maken bij de dokter?
  • Heb je hulp nodig bij het installeren van een app?
  • Staat het lettertype van je smartphone te klein?
  • Heb je geen toegang tot internet maar wil je er wel mee aan de slag gaan?
  • ...

Stel je hierbij persoonlijk contact in je eigen vertrouwde omgeving op prijs? Dan komt Zoë graag naar je toe. Ze maakt graag tijd voor al jouw vragen! Samen zet je stappen om jouw digitale reis soepel en succesvol te maken.

Neem contact op met Zoë

Heb je nood zo’n persoonlijk contact? Neem contact op met het Sociaal Huis op het nummer 014 46 24 00 of stuur een e-mail naar zoe.geenen@ravels.be. Vermeld je gegevens en waarmee je geholpen wil worden.