Gratis renovatieadvies aan huis door het Energiehuis

Heb je renovatieplannen, maar weet je niet waar te beginnen? Wil je gaan voor een lagere energiefactuur en een hoger comfort? Of wil je energie besparen zonder geld uit te geven, maar weet je niet hoe? De HUISdokter kan je met raad en daad bijstaan gedurende het hele traject, aan huis en op jouw tempo. De HUISdokter kan je helpen van kleine energiebesparende ingrepen, het detecteren van hoge energieverbruikers en het analyseren van je energiefactuur tot je plannen voor een totaalrenovatie.

De hele begeleiding is volledig gratis en onafhankelijk. Zowel voor grote renovaties, als voor tips en advies zonder dat je budget moet voorzien, kan je bij de HUISdokter terecht. Door het grote aantal aanvragen voor een renovatiecoach of benovatiecoach is er op dit moment een wachttijd van enkele maanden.

Opgelet! wanneer een architect de renovatiewerken begeleid, kan de HUISdokter niet ingeschakeld worden, de architect kan u dan verder helpen met al uw vragen.

Interesse? Vraag nu een gratis bezoek van de HUISdokter aan via www.duurzaamwonen.be/huisdokter of bel 014 53 53 00.

Wil je zelf andere inwoners helpen om energie te besparen of hun woning te renoveren? https://www.duurzaamwonen.be/bouwen-en-verbouwen/vrijwillig-huisdokter