CADO

CADO staat voor collectieve autonome dagopvang. Een CADO biedt overdag opvang aan ouderen en zorgbehoevenden. Ouderen en zorgbehoevenden kunnen er genieten van professionele zorg én een fijne tijdsbesteding in een huiselijke sfeer. Mantelzorgers kunnen van een CADO gebruikmaken om even op adem te komen. Een CADO is er op gericht mantelzorgers te ontlasten, en tijdelijk een klein stukje van de zorg over te nemen.

CADO Ravels is een samenwerking tussen het lokaal bestuur Ravels en Thuiszorg Kempen. Ouderen en zorgbehoevenden zijn er elke werkdag welkom tussen 9.00 en 16.30 uur (voor enkele uren, een halve of een hele dag). De verzorgenden van CADO Ravels houden graag rekening met de wensen van elke bezoeker. Met een arsenaal aan mogelijkheden spelen de verzorgenden in op de interesses en talenten van de bezoekers.

Procedure

Je kan je aanmelden door telefonisch contact op te nemen met de verantwoordelijke van CADO Ravels op het nummer 014/53 58 21 of rechtstreeks met de CADO op 014/72 03 55, of door een mail te sturen naar gezinszorg.ravels@iok.be.  

Kostprijs

De uurprijs van CADO Ravels is 3,5 Euro. De verse, homemade maaltijd kost 4 Euro en een ontbijt of lunchpakket voor thuis kan voorzien worden aan 2 Euro.

Meer info

Wil je meer weten? Contacteer dan de verantwoordelijke van CADO Ravels.

CADO Ravels
Weeldestraat 5-7
2381 Ravels
tel. 0473 / 77 05 91
gezinszorg.ravels@iok.be