Gemeentelijke cadeaucheque

Waar te verkrijgen?

De cadeaucheque wordt uitgegeven door het lokaal bestuur van Ravels en is zowel aan de onthaalbalie van het gemeentehuis te verkrijgen als online in de webshop! Dus ook als je last minute nog een geschenk nodig hebt, kan je bij ons terecht.

Bij de digitale cadeaucheques kan je het geld op je cheque in meerdere winkelbeurten bij verschillende winkels opgebruiken.  

Je kan cadeaucheques kopen voor een bedrag van 5,00 EUR, 10,00 EUR, 20,00 EUR of een zelfgekozen bedrag.  

Bij welke handelaren kan je terecht met de digitale cadeaucheque (voorzien van QR code)?

Deze cheques zijn na aankoop nog 1 jaar geldig. 

Lijst met deelnemende handelaren

 

Wil je je als handelaar registreren?

Alle handelaren gevestigd in de gemeente Ravels kunnen zich inschrijven als deelnemende handelaar. Handelaars die zich registreren, engageren zich om de gemeentelijke cadeaucheque te aanvaarden. 

Het systeem van de digitale cadeaucheques is volledig gratis voor de handelaren! Alle kosten worden door de gemeente gedragen. 

Ja, ik wil me registreren!

 

Heb je als handelaar cadeaucheques ontvangen?

De ontwaarding gebeurt via het scannen van de QR-code op de cheque. Dit kan (na registratie) via je gsm, ipad,…. Of je kan de code ingeven op het platform en de cheque zo ontwaarden.  Belangrijk hierbij is dat het niet verplicht is om het volledige bedrag van de bon te spenderen bij één en dezelfde handelaar. Als het bedrag niet volledig gespendeerd werd bij de ene handelaar, kan het resterende bedrag gebruikt worden voor een aankoop bij een andere deelnemende handelaar.

In de backoffice van Kivalo wordt dit allemaal netjes geregistreerd zodat we wekelijks een uitdraai kunnen maken waar welke cheque geïnd werd. Onze financiële dienst zal nadien voor de uitbetaling zorgen. Je hoeft de digitale cadeaucheques niet meer binnen te brengen. Er zullen geen kosten in rekening worden gebracht voor eventuele transacties,… Het systeem is volledig gratis!

 

Hoe weet ik hoeveel waarde er nog op mijn cadeaucheque staat?

Heel eenvoudig. Surf naar de webshop en vul de code op je bon in. Je ziet meteen hoeveel er nog op staat. Ook de deelnemende handelszaken kunnen je zeggen hoeveel waarde nog op je bon staat.