Buitenschoolse kinderopvang 't Warreltje

In opdracht van het lokaal bestuur Ravels organiseert Ferm Kinderopvang kwaliteitsvolle, buitenschoolse kinderopvang op woensdagnamiddag en tijdens de schoolvakanties voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar die wonen of schoolgaan in de gemeente Ravels. Bij 't Warreltje kunnen kinderen onder professionele begeleiding op een leuke, boeiende en uitdagende manier hun vrije tijd doorbrengen.

Op woensdagnamiddag is 't Warreltje open van 12.00 tot 18.00 uur voor alle kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Vanuit alle Ravelse scholen is busvervoer naar de lokalen van 't Warreltje voorzien.

Tijdens de herfstvakantie en kroskusvakantie is 't Warreltje open van 7.00 tot 18.00 uur voor alle kinderen van 2,5 tot 12 jaar.

Tijdens de paasvakantie en zomervakantie is 't Warreltje open van 7.00 tot 18.00 uur voor alle kinderen van 2,5 jaar tot en met de derde kleuterklas. Heb je kinderen die ouder zijn, dan kunnen zij gebruik maken van speelpleinwerking Wirrel Warrel

Tijdens de kerstvakantie is 't Warreltje gesloten.

Procedure

Voor de kinderopvang van 't Warreltje is reserveren verplicht.

Om te kunnen reserveren moeten kinderen ingeschreven zijn en moeten 't Warreltje beschikken over alle nodige inschrijvingsdocumenten. Pas daarna kan je kind toegevoegd worden en kunnen we jou een klantnummer bezorgen. Dit klantnummer heb je nodig om opvang te reserveren.

De reservatie gebeurt online via www.SamenFerm.be. Je klikt op ‘Login’ –  daarna kies je "buitenschoolse opvang".

Gezinnen die over geen internet beschikken, nemen contact op met ’t Warreltje op volgende telefoonnummer 014 65 53 96.