Buitenschoolse kinderopvang 't Warreltje

In opdracht van het lokaal bestuur Ravels organiseert Ferm Kinderopvang kwaliteitsvolle, buitenschoolse kinderopvang op woensdagnamiddag en tijdens de schoolvakanties voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar die wonen of schoolgaan in de gemeente Ravels. Bij 't Warreltje kunnen kinderen onder professionele begeleiding op een leuke, boeiende en uitdagende manier hun vrije tijd doorbrengen.

Op woensdagnamiddag is 't Warreltje open van 12.00 tot 18.00 uur voor alle kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Vanuit alle Ravelse scholen is busvervoer naar de lokalen van 't Warreltje voorzien.

Tijdens de herfstvakantie en kroskusvakantie is 't Warreltje open van 7.00 tot 18.00 uur voor alle kinderen van 2,5 tot 12 jaar.

Tijdens de paasvakantie en zomervakantie is 't Warreltje open van 7.00 tot 18.00 uur voor alle kinderen van 2,5 jaar tot en met de derde kleuterklas.

Tijdens de kerstvakantie is 't Warreltje gesloten.

Procedure

Alvorens je kindje gebruik kan maken van de buitenschoolse kinderopvang, moet het ingeschreven zijn. Je kan je kindje inschrijven door een afspraak te maken bij de verantwoordelijke van 't Warreltje, Lut Kennis, via het e-mailadres bko.ravels@samenferm.be of het telefoonnummer 014/65 53 96.