Buitenschoolse kinderopvang 't Warreltje

In opdracht van het lokaal bestuur Ravels organiseert Ferm Kinderopvang kwaliteitsvolle, buitenschoolse kinderopvang op woensdagnamiddag en tijdens de schoolvakanties voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar die wonen of schoolgaan in de gemeente Ravels. Bij 't Warreltje kunnen kinderen onder professionele begeleiding op een leuke, boeiende en uitdagende manier hun vrije tijd doorbrengen.

Op woensdagnamiddag is 't Warreltje open van 12.00 tot 18.00 uur voor alle kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Vanuit alle Ravelse scholen is busvervoer naar de lokalen van 't Warreltje voorzien. Het volstaat om aan de school te laten weten dat je kind met de bus naar de buitenschoolse kinderopvang gebracht moet worden. 

Tijdens de herfst- en krokusvakantie is 't Warreltje open van 7.00 tot 18.00 uur voor alle kinderen van 2,5 tot 12 jaar.

Tijdens de paas- en zomervakantie is 't Warreltje open van 7.00 tot 18.00 uur voor alle kinderen van 2,5 jaar tot en met de derde kleuterklas.  Kinderen die op 1 januari reeds de leeftijd van 5 jaar bereikt hebben (voor 2024: geboren in 2018 of vroeger), kunnen terecht bij speelpleinwerking Wirrel Warrel

Tijdens de kerstvakantie zijn zowel 't Warreltje als speelpleinwerking Wirrel Warrel gesloten.

Procedure

Ouders kunnen, zowel op woensdagnamiddagen als tijdens schoolvakanties, enkel gebruik maken van de buitenschoolse kinderopvang indien hun kind vooraf geregistreerd is en 't Warreltje beschikt over alle nodige inschrijvingsdocumenten. Pas na registratie kan men je een klantnummer bezorgen. Dit nummer heb je nodig om opvang te reserveren. Je kind registreren kan na contact met de verantwoordelijke. Deze kan je bereiken via de contactgegevens op deze pagina. 

Voor opvang tijdens de schoolvakanties (niet op woensdagnamiddag) is het bovendien noodzakelijk dat je vooraf een plekje reserveert voor je kind. Reservatie gebeurt bij voorkeur online via de website van Ferm. Je klikt op ‘Login’ en kiest daarna voor 'Buitenschoolse opvang'.

Gezinnen die niet over internet beschikken, nemen contact op met ’t Warreltje via het telefoonnummer 014 65 53 96. Zij zijn, na afspraak, welkom op woensdagnamiddag tussen 12.30 uur en 16.30 uur in de opvangruimte van 't Warreltje, Eykantpad 4, 2381 Ravels.