Fiets het nieuwe jaar in met Bike2School

Wist je dat je van 23 tot en met 27 januari 2023 extra beloond wordt als je met de fiets, te voet of step naar school komt? Klinkt dat als muziek in je oren? Lees dan snel verder!

Wat zijn jouw goede voornemens voor 2023?

Als meer bewegen op jouw lijstje met goede voornemens staat, is de nieuwe campagne van Bike2School echt iets voor jou! Met de start van het nieuwe jaar, lanceert Bike2School haar goede voornemens campagne. Als je in de week van 23 tot 27 januari 2023 met de fiets, met de step of te voet naar school komt, verdien je dubbele punten. Trek je warmste kleren aan onder je fluohesje en laat je zeker niet tegenhouden door de koude en donkere winterdagen!

Tijdens deze 3 actieweken kan men dubbele punten (2 bucks per registratie) verdiene

  • Goede voornemens: 23 t.e.m. 27 januari 2023
  • Lentecampagne + wedstrijd: 13 t.e.m. 17 maart 2023
  • Gemeentelijke verkeersactieweek: 17 t.e.m. 21 april 2023

Daarnaast krijg je een betaalkaart waarmee je bij lokale handelaars of andere partners met je virtuele munten kan betalen. Een extra stimulans om als het een beetje regent, koud is of waait toch de auto te laten staan! Haal dus zeker je tag en betaalkaart van vorig schooljaar opnieuw boven of schrijf je via je school in voor dit leuke project.

Meer info: www.ravels.be/bike2school

Dit project werd gerealiseerd met financiƫle steun van EFRO Vlaanderen - GTI Kempen, Vlaanderen en de provincie Antwerpen.

Gepubliceerd op woensdag 4 jan 2023 om 15:22