Scheidingsconsulent Van Loon Liliane 

Erkend familiaal bemiddelaar - scheidingsconsulent - gelukkig verdeeld BV  

Cliënten contacteren mij meestal op het moment dat ze door een emotionele periode gaan. Beslissingen zijn genomen, moeten nog genomen worden of werden voor jou genomen.  Misschien kan je niet wachten om aan een nieuw hoofdstuk te beginnen, misschien is een verlies je overkomen. Alleszins is de toekomst zoals je die voorheen had gepland, niet meer dezelfde. En bij verandering zijn er veel vragen en onzekerheden.

Terwijl je dit aan het verwerken bent, wordt je gevraagd om afspraken te maken, administratie te regelen en zakelijke beslissingen te nemen die wel degelijk gevolgen hebben voor je toekomst. Emoties worden bovendien zelden op dezelfde manier en op hetzelfde tempo verwerkt, hetgeen onderlinge communicatie moeilijk maakt.

Graag sta ik jullie met raad en daad bij om afspraken te maken en op papier te zetten. Bij conflict worden jullie opnieuw op hetzelfde spoor gezet door te focussen op de eindbestemming. We zoeken samen uit wat wel werkt. Samen maken we een toekomstplan dat voor elk haalbaar én wenselijk is. Zodat je daardoor rust en opnieuw geluk kan vinden. Zodat het gelukkig verdeeld is.

bespreking en/of opmaak van echtscheiding onderlinge toestemming-overeenkomsten, ouderschapsovereenkomsten, pre-huwelijksadvies, ouderschapsvergaderingen, familie-ruzies en onenigheden.

Adres

Adres
Grote Baan 98 , 2380 Ravels
GSM
0476/66.44.32
liliane@scheidingsconsulenten.be