Op de grenzeloze boerentoer

Fiets mee in Ravels en geniet van onze landelijke gemeente. "Op de grenzeloze boerentoer" is een groepsbrochure waarin je een fietsroute van 20 km, bedrijfsbezoeken bij landbouwers en boerenboodschappen kunt vinden in de Pure Kempen Gemeente Ravels. Met deze brochure kan je in groepsverband zelf je dag samenstellen. Woon je niet dichtbij, maak dan van je tocht een meerdaags arrangement.

Aan de hand van deze brochure kan je in groepsverband zelf je dag samenstellen.
Wat denk je van een fietsroute door het Poppelse platteland? Een kijkje nemen bij de verschillende bedrijven langs de fietsroute?

Natuurlijk zijn er voldoende plaatsen om te pauzeren en een consumptie te nuttigen op een terras of te snoepen uit een tomaten- en aardbeienautomaat.
Wij verwelkomen je graag met jouw vrienden.

Kom je fietsen, reserveer dan vooraf je bezoek of activiteit bij een van de bedrijven langs de route.
Bezoek je liever een molen, een tomatenbedrijf, een aardappelbedrijf of één van de andere bedrijven? Je vindt hun gegevens in de brochure terug.
Wil je lekkere verse landbouwproducten aankopen rechtstreeks van het plattelandsbedrijf?
Neem dan snel een kijkje in de brochure en zoek naar de dichtstbijzijnde lokale teler, kweker of imker.

Woon je niet dichtbij maar wil je wel enkele dagen genieten van onze weidse natuur en de gezonde buitenlucht, maak dan van je tocht een fijn meerdaags arrangement. In Ravels heb je alle soorten slaapgelegenheden, die te vinden zijn in de brochure.
Vraag snel je brochure aan bij VVV Toerisme Ravels - info@toerismeravels.be

Dit project is mogelijk gemaakt dankzij financiering van Provincie Antwerpen.

Locatie

Gemeenschapscentrum De Wouwer
Kloosterstraat 4 , 2380 Ravels