Horeca Academie

U bent een horeca-ondernemer met passie voor uw zaak? U houdt ervan om nieuwe kennis op te doen en andere horeca-ondernemers te ontmoeten? Dan is er goed nieuws, want Horeca Vlaanderen lanceerde onlangs het nieuwe opleidingsaanbod van de Horeca Academie, met steun van de Vlaamse overheid en Metro Cash&Carry. Verspreid over heel Vlaanderen brengen we kosteloze, kwaliteitsvolle opleidingen voor horeca-ondernemers. Met deze opleidingen willen we het ondernemerschap in de sector ondersteunen en  versterken.

In het voorjaar van 2018 bieden we zeven opleidingen aan. Voor elke ondernemer wat wils dus!

  1. Licht uw onderneming door, met tips en tricks voor uitbaters van eetgelegenheden
  2. Hotelinnovatie, waarin wordt getoond hoe u trends in uw logies kan implementeren
  3. No food to waste, met tips en tools om voedselverlies te beperken
  4. Starten in de horeca, voor iedereen die eraan denkt een horecazaak te starten
  5. Infosessie gedragscode drankafnameovereenkomsten, waar uw rechten ten opzicht van de brouwer of drankenhandelaar uit de doeken worden gedaan
  6. Bespaar op personeel, waarin u een overzicht krijgt van de doelgroepverminderingen en kortingen voor werkgevers
  7. De nieuwe Europese privacyregels (GDPR), waarbij de gevolgen van de verstrengde privacyregels op uw horecazaak worden toegelicht

Daarnaast organiseert Horeca Vlaanderen nu elke maand een startersopleiding. Deze opleiding richt zich tot mensen die een horecazaak willen oprichten, maar ook op ondernemers die net gestart zijn. Deze opleiding is ook gratis. Alle info vindt u op www.horecavlaanderen.be/startersopleidingen.

Tot slot bieden zij in het najaar van 2018 opnieuw de café opleiding aan. Deze opleiding bestaat uit zeven modules en is betalend (420,00 euro voor niet-leden, 320,00 euro voor leden van Horeca Vlaanderen). Deze opleiding kadert binnen de gedragscode die werd ondertekend tussen de horecafederaties, de brouwerijen en drankenhandelaars. In deze gedragscode werden afspraken gemaakt over drankafnameovereenkomsten. Alle informatie vindt u op www.horecavlaanderen.be/horeca-academie/cafe-opleiding.

Alle informatie vindt u op www.horecavlaanderen.be/academie-opleidingen.  Via deze pagina kan u zich ook inschrijven. We kijken er alvast naar uit u te verwelkomen op een van onze opleidingen. Hebt u nog vragen? Stel ze dan via info@horeca.be of via 02 213 40 10.

Publicatiedatum: 04/01/2018