UiT in Vlaanderen
97 activiteiten gevonden
 • Maandelijkse wandeling in de RAVELSE GEWESTBOSSEN

  zondag 18 augustus
  Begeleide uitstap of rondleiding
  Bijeenkomst: 13.30 u., Boshuis Ravels, Jachtweg 27 Wandeling in de omgeving van de Ravelse Gewestbossen. Honden kort aangelijnd toegelaten. Meebrengen: laarzen en verrekijker Einde: 16.00 u. Info: Martijn Van Loon, via martijnvanloon@yahoo.com
  Lees meer
 • Schatten van Vlieg in de bibliotheek van Ravels

  zaterdag 29 juni » vrijdag 30 augustus
  Spel of quiz
  Wat proef je in de bib van Ravels? Neem tussen 29 juni en 30 augustus deel aan onze zomerse zoektocht, ontdek het en neem een schat mee naar huis. Je bent steeds welkom tijdens onze openingsuren.
  Lees meer
 • Ingrid Vekemans - Afrika en Natuur

  donderdag 04 april » zondag 29 september
  Tentoonstelling
  Ingrid is altijd gefascineerd geweest door Afrika en zette er voor het eerst voet aan de grond in 1994. Hoewel Afrika en de Afrikaanse wildlife haar grootste passie zijn, ontwikkelde Ingrid zich ook als veelzijdig natuurfotograaf dichter bij huis. In thuisbasis België zijn wildlife, het bos en de macrowereld haar favoriete onderwerpen, maar ook landschapsfotografie draagt haar interesse weg. ...
  Lees meer
 • Lotgenotensamenkomst Vlaamse Liga Voor Fibromyalgiepatiënten

  dinsdag 11 juni » dinsdag 10 december
  Cursus of workshop
  Heb je ook nood aan en babbeltje met mensen die je wel begrijpen? Wat je meedraagt is vaak onzichtbaar! Erger dan de ziekte is het onbegrip. Kom dan naar een van onze lotgenotensamenkomsten,voor een gezellig samenzijn en om ongedwongen ervaringen te delen of te praten. Een lach, een traan, alles is toegelaten. Partner/familie/begeleider ook welkom.
  Lees meer
 • Waterpret voor personen met een handicap

  zaterdag 19 januari » zaterdag 21 december
  Wedstrijd meedoen
  Vanaf oktober 2018 kan je elke 3de zaterdag van de maand in het zwembad van Ravels terecht voor een zwemuurtje. Wat kan je er dan gaan doen? Tijdens het zwemuurtje wordt het zwembad voorzien van speelgoed en zwemmateriaal. Om de sfeer erin te krijgen zorgen we voor leuke muziek. Hou je liever van baantjes trekken? Geen probleem! We houden één baantje vrij voor personen die graag zwemmen.
  Lees meer
 • Isabelle Geudens-Machielsen

  zaterdag 02 februari » dinsdag 31 maart
  Tentoonstelling
  Isabelle Geudens schildert vossen, konijnen, jan-van-genten, bloemen, zichten … Ze doet dat van kinds af en in diverse technieken. Zo gebruikt ze aquarel, acryl, kleurpotloden, grafiet, pastel, Oost-Indische inkt … Haar werken zijn zeer realistisch en benadert zeer goed de foto’s die als inspiratie dienden. Isabelle is een echte autodidact, maar is al enkele jaren bij de groep ‘Akademie+3’.
  Lees meer
 • Wekelijkse conditiewandeling te Ravels - Eel

  dinsdag 30 oktober » dinsdag 31 december
  Wedstrijd meedoen
  Dagelijks minstens een half uurtje wandelen, daar kan geen pil tegenop. Hart en longen worden er sterker van, je geheugen wordt beter. En het is heel goed voor je humeur. Zeker als je dit samen met anderen doet. Wandelen is trouwens eenvoudig, niet duur en voor alle leeftijden. CM kern Ravels biedt gratis conditiewandelingen, telkens op dinsdagavond om 19.30u. Vertrek aan de gemeentezaal van ...
  Lees meer
 • Gemeentelijke speelpleinwerking Wirrel Warrel

  dinsdag 28 mei » maandag 29 september
  Kamp of vakantie
  Kom elke dag gezellig met ons mee spelen!
  Lees meer
 • Sportkamp Weelde

  maandag 19 augustus » vrijdag 23 augustus
  Kamp of vakantie
  Een zinvolle & sportieve invulling voor de vakantie van je kind. Een ruim aanbod aan omnisport zowel indoor als outdoor, van gekende naar onbekende sporten en spelen. Doe je mee?! Meerdaags kamp zonder overnachting. Voor & -nabewaking optioneel.
  Lees meer
 • Woman at War

  dinsdag 20 augustus
  Film
  Een vrolijk, inventief, energiek en feministisch verhaal over een muzieklerares die een dubbel leven leidt als gepassioneerde milieuactivist. Terwijl ze haar moedige operatie begint te plannen, komt ze erachter dat haar aanvraag om een â??â??kind te adopteren eindelijk is geaccepteerd en dat er een klein meisje op haar wacht in Oekraïne.
  Lees meer