Food en Fun - 19 mei 2018

Op zaterdag 19 mei vanaf 12.00 uur vindt de eerste editie plaats van “Food & Fun” in Weelde Depot.

Tijdens dit event komen zowel liefhebbers van gezelschapsspelen, inline-skating als food trucks aan hun trekken.

Eigen Inline-skates zijn welkom op het reuzeparcours in 1 van de loodsen van Weelde Depot, maar er kunnen ook skates (incl bescherming) geleend worden. Ervaren en gemotiveerde instructeurs helpen je graag op weg en leren je de tips & tricks! 

Forum Federatie laat je kennismaken met allerlei uitdagende, onbekende en actieve gezelschapsspelen voor jong en oud. Er zal ook een beperkte verkoopstand aanwezig zijn. Er wordt bovendien een inleverpunt voorzien waar je jouw oude gebruikte en afgedankte spelletjes kan inleveren, deze mogen zelfs onvolledig zijn!  Forum Federatie maakt de spellen terug speelklaar en schenkt ze aan organisaties die werken met kansarme jongeren.

Mocht je gezelschapsspelletjes in de kast hebben liggen die er nog prima uitzien, kan je deze ook meenemen en aanbieden tijdens de ruilbeurs die ook te vinden is in de loods.  Vooraf  inschrijven is niet nodig. Je mag deze gewoon meebrengen als je het event bezoekt.

Tevens kan je aan originele food trucks een waaier van wereldse gerechtjes bestellen. Er is voor elk wat wils! Natuurlijk zal de drankstand niet ontbreken! Laat het smaken!

Op dit event brengen we jong en oud samen! Kortom, een ideale uitstap voor het gezin, vrienden en verenigingen.

Nieuwsgierig geworden? Kom de sfeer opsnuiven! De toegang is gratis!  Iedereen is welkom! 

Locatie: Weelde Depot, Geeneinde 54, 2381 Ravels

Food en fun

Publicatiedatum: 24/05/2018