Wiweter - infosessie leerlingen 5de + 6de leerjaar

WiWeTeR organiseert per semester 6 academies van 2 uur (telkens van 14.00u – 16.00u) voor leerlingen uit het vijfde en zesde leerjaar. Er wordt telkens een andere invalshoek (WIskunde, WEtenschap, TEchniek en ondeRnemingszin) gebruikt om te leren experimenteren als een echte wetenschapper. Dit zijn de verschillende data: 9 oktober, 23 oktober, 6 november, 27 november, 11 december en 8 januari.

Deze sessies staan onder begeleiding van laatstejaarsstudenten wetenschappen, lager onderwijs, hun docenten en een begeleider van de bib. De kostprijs bedraagt 8 euro per sessie, er wordt ingeschreven voor een volledig semester (48 EUR). Na afloop van de reeks krijg je een fiscaal attest(systeem kinderopvang, dus voor de sessies waarbij de leeftijd van 12 jaar nog niet bereikt is). Hierdoor krijg je het bedrag terugbetaald.

Inschrijven voor de WiWeTeR-academies is verplicht. Na registratie krijg je een bevestigingsmail met de betalingsgegevens. De inschrijving is pas volledig na ontvangen van het inschrijvingsgeld. Meer informatie vind je op de website: https://wiweter.be/academie-kind/.

Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen.

Deze sessies gebeuren in samenwerking met Thomas More.

 

Publicatiedatum: 25/09/2019