Werken E34 tussen Oud-Turnhout en de grens wisselen van kant

De werken op de E34 tussen Oud-Turnhout en de Nederlandse grens zitten op schema. De werken op de kant richting Antwerpen zijn bijna afgerond, waardoor de aannemer vanaf volgende week kan beginnen aan fase 2. Dan start de vernieuwing van het wegdek in de richting van Nederland. Tijdens het aanpassen van de werfsignalisatie rijdt het verkeer gedurende korte tijd over één rijstrook in beide richtingen. Daarna, tot begin november, rijdt het verkeer ter hoogte van de werfzones over twee versmalde rijstroken op het nieuwe wegdek langs de kant richting Antwerpen. 


Fasewissel van 16 op 17 en van 17 op 19 september
In de week van 16 september wisselen de werken van kant. Omdat er in twee verschillende zones gewerkt wordt zullen de werken in iedere zone op een ander moment wisselen. In de zone van het complex Oud-Turnhout zal de fasewissel plaats vinden in de nacht van 16 op 17 september. In de zone Mol-Postel wisselen de werken van kant tussen dinsdagavond 17 september en donderdagochtend 19 september. Tijdens wissels is er slechts verkeer over één rijstrook in beide richtingen mogelijk.
 
Verkeerssituatie tijdens werken richting Nederland
Net als in de vorige fase kan het verkeer op de E34 steeds in beide richtingen blijven rijden. Ter hoogte van de werken rijdt het verkeer over twee versmalde rijstroken in elke richting, op één zijde van de snelweg. Er geldt een snelheidsbeperking van 70 km/u.
De op- en afrit Oud-Turnhout in de richting van Antwerpen gaat terug open. De toegangen aan de kant richting Nederland worden afgesloten. Er worden omleidingen voorzien.
De snelwegparking in Postel richting Antwerpen gaat terug open. De parking richting Nederland wordt nu tijdelijk afgesloten tot het einde van de werken.
 

Meer info
De meest actuele info is steeds beschikbaar via de website www.wegenenverkeer.be/werkenE34

Publicatiedatum: 13/09/2019