Nieuwbouw school Ravels "De Kleine Wereld" - update september 2019

Met de start van het nieuwe schooljaar willen we jullie heel graag op de hoogte brengen van de stand van zaken van de nieuwe schoolgebouwen van "De Kleine Wereld" in Ravels. Op dit moment verlopen de werken aan de nieuwbouw razendsnel. De aannemer Artem -Van Roey wil nog altijd het project tegen het einde van dit jaar 2019 afwerken.

Aan de kleuterschool is al heel veel gebeurd: ramen en zonnewering geplaatst, gevloerd, gepleisterd, geschilderd. Ondertussen is men met de afwerking bezig: tegelen, trappen en glazen wanden op de duplexen voorzien, kasten en deuren maken en plaatsen.

Er zijn zelfs een aantal plaatselijke onderaannemers mee aan het werk om de school af te werken.

In de lagere school is men ondertussen ramen aan het plaatsen, aan het vloeren en alle technieken verder aan het afwerken, zodat ook hier kasten en deuren kunnen worden geplaatst.

In de sporthal werd er al chape gelegd en is men de betonnen wanden aan het afwerken. De lift kreeg ook al zijn plaats.

We komen in een fase dat alles duidelijk vorm krijgt. Ook buiten worden ondertussen werken uitgevoerd. De riolering en afwatering worden aangelegd, zodat de omgevingswerken (speelplaatsen, toegangen, fietsenstalling, parking en scheidingswanden) zo snel als mogelijk kunnen worden aangevat.

De buitenkant van heel het gebouw krijgt ook zijn vorm. Wanneer de witte bekledingsplaten nog eens zijn aangebracht, kunnen we de nieuwe school in al zijn pracht en praal in het centrum van het dorp zien pronken.

De leerkrachten zijn op het einde van de vakantie ook op bezoek geweest en zijn allemaal laaiend enthousiast over het nieuwbouwproject.

Wanneer de werken zo vlot blijven verlopen, zit een verhuis er na de paasvakantie zeker in. De school bereidt zich dus weer voor op de grote verhuis. 

school Ravels - update september

Publicatiedatum: 03/09/2019