geef-kist gemeentehuis -welzijnschakel Ravels

We kennen het allemaal : dat ene speelgoed, dat mooie juweeltje, datgene dat je niet of nauwelijks hebt gebruikt. Ja, misschien kan je het verkopen, of misschien kan je dat ene voorwerp gebruiken om een ander kind gelukkig te maken door het te schenken aan de GEEF-KIST.

In de inkomhal van het gemeentehuis zal zoals elk jaar een mooie kerstboom staan. Hier zullen we de GEEF-KIST neerzetten.

In deze kist mag iedereen dus één of meerdere voorwerpen leggen. Deze voorwerpen mogen eventueel gebruikt zijn, maar nog in (zo goed als) nieuwe staat en bruikbaar voor kinderen tussen 0 en 12 jaar. 

Gelieve de geschenken NIET IN TE PAKKEN. Zo kan er op een correcte manier gekeken worden welk geschenk best bij welk kind past. Alsook willen we er zeker van zijn dat de cadeautjes absoluut in goede staat zijn, zodat er kinderen niet worden teleurgesteld.

Er zullen ook weer kaartjes liggen waar je een persoonlijke boodschap of wens op kan schrijven en die je met een lint in de boom kunt hangen. Ook kinderen kunnen er hun zelfgemaakte tekening in hangen. Hiermee wordt het een persoonlijke boom van, voor en door de gemeenschap van Ravels. De wensen zullen mee verspreid worden bij de bedeling van het speelgoed.

Je kan je geschenken in de GEEF-KIST komen leggen vanaf maandag 9 december 2019 tot en met vrijdag 13 december 2019, en dit tijdens de openingsuren van het gemeentehuis te Weelde (van maandag tot vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur, op dinsdag ook van 17.00 uur tot 19.00 uur en op woensdag ook van 13.30 uur tot 15.00 uur).

Indien deze uren je niet passen en je wil toch heel graag iets komen afgeven, dan kan dat op zaterdag 14 december in ’t Wee(i)nkeltje of de Fietsbieb op Weelde Depot, Geeneinde 54 te Weelde. Zo maak je er ineens ook kennis mee !

Tegen Kerstmis zullen de geschenken door de  vrijwilligers van Welzijnschakel Ravels aan de kinderen bezorgd worden.

Op deze manier kunnen we allemaal met een warm hart bijdragen aan wat kerstvreugde voor kinderen voor wie Kerstmis anders mogelijk iets kouder zou (kunnen) zijn.

Alvast hartelijk dank namens de welzijnsschakel Ravels.

Publicatiedatum: 25/11/2019