Energiezuinig verbouwen? IOK en Kamp C zoeken Kempense gezinnen

Wil je grondig energiezuinig renoveren en weet je niet waar aan te beginnen? IOK en Kamp C willen gezinnen helpen die hun woning willen BENOveren.

BENOveren staat voor ‘beter renoveren’: renoveren met hogere ambities op vlak van energieprestaties en met de diverse renovatiestappen in de meest logische volgorde.

Welke ondersteuning mag je verwachten?

Een renovatiecoach van Kamp C, het provinciaal steunpunt duurzaam bouwen en wonen in onze regio, komt bij je langs en bekijkt de huidige staat van je woning.

De renovatiecoach bekijkt mee welke werken prioritair zijn en helpt bij de opmaak van een stappenplan.

Nadat je zelf  bij verschillende aannemers offertes hebt opgevraagd, krijg je advies over deze offertes en de loop van de werken. De renovatiecoach is hét aanspreekpunt voor al jouw vragen tijdens het renovatieproces.

Wat wordt er van jou verwacht?

Wie inschrijft op dit gratis ondersteuningsaanbod, engageert zich om in de loop van de komende drie jaar zijn/haar woning te BENOveren. Bovendien word je een ambassadeur in een campagne bedoeld om ook andere gezinnen in je gemeente aan te zetten tot ingrijpende renovatie (vb. via ervaringsuitwisselingen, kennisdeling, opendeurdagen…).

Heb je interesse? Schrijf je dan in via www.kempen2020.be/BEN. Binnen de twee weken na inschrijving nemen we contact met je op.

Meer info?

Voor meer info over het project kan je terecht op www.kempen2020.be/BEN, T 014-56 42 57 of duurzaamheidsteam@iok.be.

Publicatiedatum: 02/05/2019