Verloren Maandag 2019

Op woensdag 9 januari 2019 organiseerde het gemeentebestuur naar jaarlijkse gewoonte Verloren Maandag. Met een opkomst van 1 400 personen was het opnieuw een groot succes!

In zaal De Wouwer konden alle inwoners van het dorp voor slechts 3,00 euro een appelbol en worstenbrood komen eten, met een kop koffie erbij. De dag werd ingedeeld in vier blokken en verschillende bakkers zorgden voor de worstenbroden en appelbollen. Met bijna 400 deelnemers in het eerste blok werd er meteen een vliegende start genomen. Het tweede blok was met 155 inschrijvingen het rustigst. Zo konden alle helpers even tot rust komen.

De derde en vierde shift was totaal uitverkocht.  Met telkens 400 deelnemers dienden de helpers weer hun handen uit de mouwen te steken.

Zoals elk jaar konden we rekenen op de hulp van de gemeenteraadsleden en vele andere vrijwilligers. Ook de leden van Okra Ravels boden een helpende hand aan door de bediening van de toog op zich te nemen.

Het gezellig samenzijn is een sterke troef tijdens Verloren Maandag. Burgemeester Walter Luyten is, terecht, trots op het evenement. Hij noemt het feest graag 'Het feest van de verbondenheid'. "Het is uitgegroeid tot een groot dorpsfeest. Alle mensen doen mee: onze gepensioneerden, werkende mensen, scholen, gezinnen, verenigingen, ... Heel het dorp doet mee!"

Het gemeentebestuur wil bij deze nogmaals graag alle vrijwilligers van harte bedanken voor hun inzet!

Verloren Maandag

Publicatiedatum: 11/01/2019