Steenweg op Weelde (N132) in Merksplas 24 uur dicht voor herstellingen wegdek

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) gaat onderhoudswerken uitvoeren op de Steenweg op Weelde (N132) in Merksplas. Over een afstand van ongeveer een kilometer wordt de bovenste laag asfalt van het wegdek vernieuwd. Tijdens de werken is de Steenweg op Weelde afgesloten in beide richtingen en volgt het verkeer een lokale omleiding. Omwille van de slechte weersomstandigheden zijn de werken uitgesteld naar vrijdagavond 01 februari (20 uur) tot zaterdagavond 02 februari (20 uur).

steenweg Weelde

Onderhoud wegdek N132

Het wegdek van de Steenweg op Weelde is plaatselijk versleten en aan vernieuwing toe. De werfzone bevindt zich tussen het kruispunt met de Kromvenweg en het kruispunt met de Verbindingsstraat en Geheul. De toplaag asfalt wordt er over een afstand van ongeveer een kilometer vervangen. De werken beginnen op vrijdagavond 01 februari (20u) en zullen 24 uur later klaar zijn.

Lokale omleiding

Tijdens de werken is de Steenweg op Weelde in beide richtingen afgesloten. Het doorgaand verkeer volgt een omleiding via de Steenweg op Turnhout (N124) en de Koekhoven/Geheul. Voor fietsers wordt er een kortere omleiding voorzien via het domein van het Zwart Goor en Geheul.

Weersgevoelig

Opgelet, asfaltwerken zijn steeds erg weergevoelig. Bij regenweer en/of koude temperaturen kan de huidige planning nog wijzigen. De meest recente info is steeds terug te vinden op www.wegenenverkeer.be/merksplas.

Publicatiedatum: 16/01/2019