Respect zit in kleine dingen

Week van de afvalophaler en recyclageparkwachter – 19 tot 23 november 2018

De nieuwe campagne rond de ‘Week van de afvalophaler en recyclageparkwachter’ vraagt opnieuw respect voor de mensen die dagelijks in de weer zijn met het huishoudelijke afval. De campagne wil het werk van het personeel van recyclageparken en ophalers in een positief daglicht stellen.

Afvalophalers en recyclageparkwachters zorgen er voor dat elk gezin op een efficiënte manier zijn afval kwijtraakt. Hun inzet bepaalt mee de hoge recyclagecijfers in Vlaanderen. Tijdens de campagneweek roepen we inwoners dan ook op de afvalophalers en recyclageparkwachters te bedanken voor hun werk. Dat kan via een sticker op een afvalbak,  via een mooie tekening of gewoon door een complimentje of een dikke duim. Of simpelweg door je afval perfect te sorteren of op de juiste manier aan te bieden. Want respect zit in kleine dingen.

Dank je wel

Wil jij jouw afvalophaler bedanken? Heel gemakkelijk, kleef een sticker op je afvalzak of –bak. Verdient jouw recyclageparkwachter een pluim? Schrijf dan een welgemeend dankjewel op een bedankkaartje. Zowel de stickers als de bedankkaartjes vind je op het gemeentehuis, in de bibliotheek of op het recyclagepark. Je kan ze ook aanvragen via de afvalinfolijn 014 56 27 75 of via afvalbeheer@iok.be. De stickers en kaarten zijn gratis!

afvalophaler

Publicatiedatum: 07/11/2018