Naar inhoud

Praktisch

Communicatie / onthaal

Gemeentelaan 60
2381 Ravels


tel. 014 65 67 04
fax 014 65 94 68
e-mail

Openingstijden

Dag Openingsuren
Maandag 09.00-12.00 uur
Dinsdag 09.00-12.00 uur
17.00-19.00 uur
Woensdag 09.00-12.00 uur
13.30-15.00 uur*
*uitgezonderd
juli en augustus
Donderdag 09.00-12.00 uur
Vrijdag 09.00-12.00 uur

Info voor deelnemende handelaars

Registreren als deelnemende handelaar

Alle handelaars gevestigd in de gemeente Ravels kunnen zich inschrijven als deelnemende handelaar. Handelaars die zich registreren, engageren zich om de gemeentelijke cadeaucheque te aanvaarden.

Inschrijven, uitschrijven en gegevens wijzigen
Inschrijven als deelnemende handelaar kan door zich te registreren via e-mail bij de dienst communicatie/onthaal: info@ravels.be of via het e-formulier met vermelding van de naam en de sector van de handelszaak, de naam en voornaam van de zaakvoerder, het adres, telefoonnummer en e-mailadres van de handelszaak, het ondernemingsnummer en het rekeningnummer.

Uitschrijven kan via e-mail bij de dienst communicatie/onthaal.

Wijzigingen van gegevens of de stopzetting van de zaak dienen onmiddellijk schriftelijk (via brief of e-mail) gemeld te worden bij de dienst communicatie/onthaal.

Inschrijvingsgeld
Handelaars die zich wensen te registreren betalen een eenmalig inschrijvingsgeld van 25,00 EUR.

Na registratie worden de algemene voorwaarden en een factuur aan de handelaar bezorgd. De handelaar ondertekent de algemene voorwaarden voor ontvangst en akkoord en stuurt dit document terug naar de dienst communicatie/onthaal, Gemeentelaan 60, 2381 Ravels, communicatiedienst@ravels.be en stort het inschrijvingsgeld. Na ontvangst van de betaling is de registratie voltooid. De handelaar ontvangt een promotiepakket met een affiche, een etalagesticker, een voorbeeld van de cheques in specimen en blanco formulieren "aanvraag om terugbetaling".

Ontvangen van de cadeaucheque

Authenticiteit van de cadeaucheque
Elke cadeaucheque is op drie manieren beveiligd. Bij twijfel over de authenticiteit van de cadeaucheque, contacteert de deelnemende handelaar de dienst communicatie/onthaal.

Geldigheid van de cadeaucheque
De gemeentelijke cadeaucheque heeft geen vervaldatum.

Wisselgeld
De gemeentelijke cadeaucheque is enkel inwisselbaar bij de deelnemende handelaars en is niet inwisselbaar tegen geld. Als het bedrag van de aankoop lager is dan het bedrag van de cadeaucheque, dan is de handelaar vrij om wisselgeld terug te geven.

Kwaliteit van de goederen en diensten
Het gemeentebestuur van Ravels is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de goederen en diensten die met de gemeentelijke cadeaucheque worden aangekocht.

Terugbetaling van de cadeaucheque

De deelnemende handelaars kunnen de ontvangen gemeentelijke cadeaucheques inleveren bij de financiële dienst, Gemeentelaan 60, 2381 Ravels, tijdens de openingsuren van het gemeentehuis. De handelaar brengt de volledige cadeaucheques binnen aan het loket van de financiële dienst, samen met het aanvraagformulier om terugbetaling. De handelaar krijgt een ontvangstbewijs in ruil voor de ingeleverde cadeaucheques, dat wordt afgetekend door de financiële dienst en de handelaar. De financiële dienst scheurt het afscheurstrookje van de cheques  en geeft deze mee aan de handelaar (linker gedeelte). Na inlevering van de cadeaucheques wordt de tegenwaarde binnen 30 dagen op de rekening van de handelaar gestort. 

Voor meer info kan je terecht bij de dienst communicatie/onthaal op het telefoonnummer 014 65 41 62.