Naar inhoud

Praktisch

PWA - Plaatselijk Werkgelegenheidsagentschap

Dreef 21
2381 Ravels


tel. 014 46 24 38
e-mail

Openingstijden

Dag Openingsuren
Maandag 09.00-12.00 uur
namiddag op afspraak
Dinsdag 09.00-12.00 uur
namiddag op afspraak
Woensdag gesloten
Donderdag gesloten
Vrijdag gesloten

PWA - Plaatselijk Werkgelegenheidsagentschap

Logo PWA

PWA-medewerkers:

Vanessa Broeckx

Algemene dienstverlening

Werk zoeken, solliciteren, jezelf inschrijven als werkzoekende, informatie vragen omtrent een opleiding, reglementering of wetgeving, … het is niet zo eenvoudig. Je kan voor alles wat betreft werkgelegenheid, tewerkstelling en opleidingen terecht bij het PWA. De PWA-beambten helpen je graag op weg naar de gepaste job of geven een deskundig antwoord op al je vragen rond ‘werk’, ‘opleiding’ en ‘wetgeving’. Zij kunnen je ook doelgericht doorverwijzen naar andere specifieke diensten.

PWA dienstverlening

Langdurig werkzoekenden kunnen via het PWA hun inkomen verhogen door het uitvoeren van PWA-activiteiten. Zij kunnen enkele uren per maand tewerkgesteld worden bij onder andere privé-personen, gemeenten, scholen, verenigingen en de land- en tuinbouwbedrijven. Hiervoor gelden wel enkele voorwaarden zowel voor de PWA-werkzoekende als voor de PWA-gebruiker. Voor het vernemen van de voorwaarden en voordelen kan je contact opnemen met het PWA.

Geïnteresseerden kunnen steeds contact opnemen met PWA-beambte Vanessa Broeckx op het telefoonnummer  014 46 24 38 of via e-mail info@pwaravels.be.