Naar inhoud

Oproep kandidaat-sportlaureaten

Logo sportraad

Elk jaar zijn er weer personen of verenigingen die een bijzondere sportprestatie geleverd hebben in het voorbije sportjaar.

 

Graag zouden wij deze personen op zaterdag 24 februari 2018  in de bloemetjes zetten, maar daar hebben wij uw hulp voor nodig.

 

Indien er het afgelopen sportjaar (2017) binnen uw vereniging, familie of vriendenkring iemand een uitzonderlijke individuele of collectieve sportprestatie(s) werd(en) geleverd, dan vragen wij uw medewerking om het bijgevoegde formulier vóór 8 januari 2018 in te vullen en op te sturen. U mag uiteraard ook zelf een dossier samenstellen en naar ons doorsturen.

 

De gemeentelijke sportraad zal uit al deze kandidaat-sportlaureaten een selectie maken en ervoor zorgen dat deze personen op een gepaste manier gehuldigd worden.

 

Om een mooie presentatie te kunnen maken, vragen wij wel om zoveel mogelijk informatie digitaal (via mail, CD/DVD, USB-stick,…) aan te leveren.

Voor verdere inlichtingen kan u contact opnemen met de gemeentelijke sportdienst, tel. 014 65 41 65 of sportdienst@ravels.be.

 

Wij danken u voor uw medewerking en rekenen op uw aanwezigheid tijdens deze huldiging.

 

Namens de gemeentelijke sportraad

Frans Van Breda

Voorzitter gemeentelijke sportraad

Datum van het bericht: woensdag 29 november 2017
Alle nieuws