Naar inhoud

Ciné De Wouwer

©web

Jeugdfilmfestival op woensdag 27 december vanaf 13.15 uur in GC De Wouwer in Ravels. 

 

Om 13.15 uur Julius in Winterland voor iedereen vanaf 6 jaar. 

Om 15.15 uur Uilenbal voor iedereen vanaf 6 jaar. 

 

Julius in Winterland - Julius woont in het weeshuis. Elk jaar kijkt hij uit naar Kerstmis, want dan komt de kerstman op bezoek.  Maar wanneer de grote jongens beweren dat de kerstman eigenlijk de vermomde schooldirecteur is, verliest Julius zijn geloof in alles wat met Kerstmis te maken heeft. Tot er iets vreemds gebeurt: via een magische doos komt Julius in Winterland terecht.

Daar ontdekt hij dat de kerstman is verdwenen. Met hulp van Herman, het marsepeinen varken, vertrekt Julius op tocht. Kan hij de kerstman vinden voor de grote dag is aangebroken?

Een prachtige winterfilm voor de hele familie, met een heleboel sneeuw en een mondvol marsepein.

 

Uilenbal - Meral heeft een beste vriend: hij is klein, grijs, heeft vier pootjes en heet Piepiep. Meral vindt het niet erg dat haar nieuwe klasgenoten nauwelijks naar haar omkijken; met haar troetelmuis heeft ze de handen vol. Ze neemt Piepiep zelfs mee op bosklassen: een stadsmuis in de vrije natuur. Dan wordt Piepiep door een uil gegrepen. Meral is ontroostbaar en geeft haar klasgenoten de schuld. Maar tijdens de zoektocht naar het nest van de uil, ontdekt Meral hoe belangrijk vriendschap is.

 

UILENBAL is een musical voor jonge kinderen van Simonne van Dusseldorp (KIKKERDRIL). Een verhaal vol vrolijke liedjes over vriendschap, rouw en de belangrijke momenten in een kinderleven.

 

Tickets: € 3,00 per film

 

Meer info en tickets: www.dewouwer.be - tel. 014 65 48 65 of 014 65 21 55 - www.facebook.com/dewouwer 

Datum van het bericht: vrijdag 01 december 2017
Alle nieuws