Naar inhoud

AI&O: zitdag financiering & subsidies

Bent u op zoek naar financiering? Op 30 november 2017 organiseren PMV en Agentschap Innoveren & Ondernemen een zitdag financiering en subsidies in Antwerpen. 

Op 30 november 2017 organiseren PMV en Agentschap Innoveren & Ondernemen een zitdag financiering en subsidies in Antwerpen.
 
Bent u op zoek naar financiering voor de start van uw onderneming of een nieuw project of plant u bijkomende investeringen om uw verdere groei te financieren? Wilt u weten voor welke subsidies uw project in aanmerking komt? Maak dan tijdens deze zitdag een afspraak met een expert en ontdek welke mogelijkheden de overheid u kan bieden.
 
Tijdens de zitdag financiering en subsidies kan u een afspraak maken met Alex De Ridder van PMV en/of met Femke Mortier van Agentschap Innoveren & Ondernemen. Alex De Ridder is reeds meer dan 10 jaar actief binnen PMV en kan aan de hand van uw concreet dossier en financieringsbehoefte de voor u geschikte financieringsformule(s) van PMV voorstellen. Femke Mortier werkt als accountmanager subsidies en financiering bij Agentschap Innoveren & Ondernemen en bekijkt voor welke steun- en/of financieringsmaatregelen u in aanmerking kan komen. Zij oriënteert u ook graag naar het beschikbare begeleidingsaanbod bij de partners vanAgentschap Innoveren & Ondernemen.
 
Een persoonlijk gesprek met een expert neemt 30 minuten in beslag. Deelname is gratis, maar reservatie is verplicht.
 
Bent u geïnteresseerd in een gesprek? Geef dan op onderstaand inschrijvingsformulier aan met wie u een afspraak wenst, welke vragen u wil stellen en om hoe laat u graag komt.
 
We hopen u te mogen verwelkomen.
 
Agentschap Innoveren & Ondernemen
 
Praktisch
  • Wanneer: donderdag 30 november 2017 tussen 09.30 uur en 16.30 uur
  • Waar: Agentschap Innoveren & Ondernemen - Lange Lozanastraat 223 te 2018 Antwerpen
  • Voor een gesprek met PMV vragen we u een (summier) businessplan door te sturen naar femke.mortier@vlaio.be
  • Inschrijven via de website.
Datum van het bericht: donderdag 05 oktober 2017
Alle nieuws