Naar inhoud

Kon. Fanfare De Verenigde Vrienden

Wij zijn de Koninklijke Fanfare De Verenigde Vrienden Poppel. De fanfare is meer dan 100 jaar geleden opgericht en is daarom één van oudste verenigingen uit het dorp. Toch proberen we steeds bij de tijd te blijven en de vereniging jong en levendig te houden, en... het belangrijkste, om onze naam eer aan te doen en een vereniging van vrienden te zijn en te blijven.

Elke week is er repetitie op maandagavond van 20 tot 22 uur, maar uiteraard heeft de fanfare ook elk jaar zo haar activiteiten. Naast onze wandelconcerten, ofwel de straatuitstappen, zoals de uitstap ter gelegenheid van ons teerfeest, de dauwtrap (meiwandeling) en de Sinterklaasuitstap, geven we ook regelmatig podiumconcerten. Elk jaar spelen we ons Paasconcert in de gemeentezaal van Poppel. Verder worden er o.a. concerten gegeven bij bevriende muziekverenigingen en tweemaal per jaar luistert de fanfare ook de Eucharistieviering in de kerk op. Natuurlijk zijn we ook van de partij als we uitgenodigd worden om een serenade te geven bij één of andere feestelijke gelegenheid.

De dirigent van de fanfare is Ronald Buersens, een veelzijdige professional die niet alleen kaas heeft gegeten van fanfare- en harmoniemuziek, maar ook geen onbekende is in de popmuziek. Hij levert namelijk een belangrijke bijdrage aan de successen van enkele bekende Vlaamse artiesten.

Hebt u, als jongere of volwassene interesse om lid te worden van onze vereniging, contacteer ons en wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Contact

2382 Ravels
gsm +31651757923

Secretaris

Germ Tap Knegselstraat 3 5045 NJ Tilburg
gsm 0031 651 757 923

Ons lokaal

Dorp 28 2382 Ravels
tel. 014 65 50 10