Naar inhoud

Katinka Polderman - Tiert welig

©Krijn Van Noordwijk

Praktisch

OrganisatieDe Wouwer
Waar

GC De Wouwer

Kloosterstraat 4

2380 Ravels

Wanneerdonderdag 22 februari 2018
Van20.00 uur
PrijsNormaal: € 12,00 - 65+/groepen: € 11,00 - abonnee: € 10,00 - student/-20: € 6,00

Info

In haar vijfde voorstelling tiert Katinka Polderman welig voort. Niet met stemverheffingen en schreeuwerij, maar met krulletters, goed gerijmde liedjes en vakkundig afgewogen woorden. Want als Polderman tiert, dan tiert ze welig.

 

Katinka schrijft en zingt naar eigen mening liedjes omdat ze soms niet alles gezegd krijgt. Op de planken merk je daar echter amper iets van. Zowel muzikaal als verbaal is Katinka niet op haar mondje gevallen. Een echte aanrader!

 

Al ruim tien jaar geldt ‘droogkloot’ Polderman als één van de best bewaarde geheimen van de Nederlandse en Vlaamse theaters. Toch maakte ze al vier voorstellingen vol vrolijk cynisme, subtiele lompheid, doortimmerde liedjes en hilarische oneliners.

 

Tip voor een regenachtige zondagmiddag (zonnige donderdagmiddag kan ook): Er staan heel veel liedjes uit vorige voorstellingen van uw idool Polderman op YouTube. De Standaard omschrijft Katinka Polderman als volgt: “Polderman schrijft kleine, broze liedjes met een twist. Ze verrast ons in haar poppenhuisje ook op een minimusical, zo primitief en stuntelig dat het onweerstaanbaar grappig wordt.”

 

Tip voor een regenachtige zondagmiddag (zonnige donderdagmiddag kan ook): Er staan heel veel liedjes uit vorige voorstellingen van uw idool Polderman op YouTube.

Meer info

Reserveren: www.dewouwer.be - tel. 014 65 48 65 of 014 65 21 55 - www.facebook.com/dewouwer 

Alle activiteiten